Tove

Seg dag > longering bozz
Idag har jag helt ärligt inte gjort ett skit. Vaknade tidigt imorse och tänkte för första gången utnyttja det men aj så fel jag hade. Hann inte komma längre än ett steg innanför dörren tills jag världens smäll, vårat tält utanför fönstret utanför hade blåst omkull! Fick dra ut och fixa det fort i denna storm. 
 
På hela förmiddagen slappade jag för övrigt. På kvällen åkte jag till stallet en stund och longerade Bozz över lite upphöjda cavalettis. Han är verkligen så gullig, han förstod inte först att han skulle trava över dem utan trodde man skulle hoppa över alla som en stor oxer. Suck. Han var iallafall riktigt fin i slutet! Efter longeringen så fixade jag lite utrustning som ska hålla sig fint till helgen om Bozz ska iväg då. 
 
Efter stallet så åkte jag hem och åt, har mest legat och lyssnat på musik och hållt på med datorn. Roligt liv va?
Vet inte riktigt vad man kan göra som inte tar för mycket energi, men samtidigt sysselsätter en.
 
 Vad har ni gjort under er ledighet om har varit lediga?
 
 
 
  (null)
Min härliga sysselsättning på morgonkvisten
 
(null)
 
 
Följ mig på Equilab så kan ni följa alla mina ridpass på Bozz. Kommer börja uppdatera där dagligen inom snar framtid, samt lägga upp en kommentar om varje pass. Heter Tove Segerman där. 
 
Bettinas islandshäst

Nja. Sommarlov och sommarlov. En annan har ju semester. Eller hemester = jag och mannenvännen har gjort utflykter i närheten av där vi bor i Västmanland och jag har farit runt på islandshästen Juppes rygg. Bra sommar helt enkelt.
Kloka tankar av dig när det gäller att flytta hemifrån.

Svar: Tack för kommentaren! Tänkte inte riktigt så långt hehe, men härligt att du har kunnat göra olika saker ändå. Tycker det är spännande att åka långa resor och fara runt. Det måste ju hända något hela tiden ;)
Tove

Anonym

Tjaaaaaa!!

Svar: Heeej ;)
Tove

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress